5,0 (0)

3205 Ölmezçiçek Maserasyon Jeli

Ürün Kodu: 3205
425,00 TL


4 Gün İçinde
Anneler Günü Kampanyası, Sepette %20 İndirim, Hediye Paketi ile Gönderim Anneler Günü Kampanyası, Sepette %20 İndirim, Hediye Paketi ile Gönderim

ŞİMDİ ÖLMEZ ÇİÇEK AROMATİK YAĞI İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞTİR!

Bilimsel ismini Yunanca “helios” (güneş) ve “krysos” (altın) kelimelerinden köken almışken, saplarında bulunan bir bileşikten ötürü koparıldığında bile çürümeden kalmasından dolayı ölmez çiçek olarak anılıyor.

Ürün Adı : ATA AĞAÇ ÖLMEZ ÇİÇEK JELİ 3205

Ürün Detayı : Ürün İçeriği : %100 organik zeytinyağında maserasyon yapılmış ölmez çiçek
Ürün Açıklaması :  Immortelle yağı hücre yenilenmesini destekler, cildi pürüzsüzleştirir ve derinlemesine nemlendirir Cildinizde fark edilebilecek bir aydınlanma ve ışıldama etkisi yaratır. Tüm göz çevresinde kullanılabilir. Yoğun bir gerdirme – sıkılaşma, toparlanma etkisi gözlemlenir. Makyaj öncesi kullanıma uygundur. Tamamen doğal ve organik bileşenlerle hazırlanan bu jelimiz tüm cilt tipleri için kullanıma uygun.

Kullanım Talimatı : Günlük kullanıma uygun olan ölmez çiçek jelimizi sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanabilirsiniz.  Cildinizi temizledikten sonra ürünü az miktarda yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulayınız. Doğal formülü sayesinde gözeneklerinize birikme yapmadan nemlendirir ve kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olur.

Haricen kullanım içindir. Alerjen içermez, tüm cilde uygulamadan önce cildin ufak bir yerinde test ediniz. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. 2 yaşından küçük çocuklarda kullanmayınız. Hamilelik esnasında kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak saklayınız.

Paraben, SLES, SLS, sülfat, sentetik koku, sentetik boya , zararlı kimyasallar içermez. Tüm süreçlerimiz ve kullandığımız malzemeler doğa dostudur vegan kullanıma uygun olup ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.