5,0 (0)

3207 Zeytin Yaprağı Hidrosollü Temizleme Köpüğü

Ürün Kodu: 3207
285,00 TL


4 Gün İçinde
Yeni Ürün
Anneler Günü Kampanyası, Sepette %20 İndirim, Hediye Paketi ile Gönderim Anneler Günü Kampanyası, Sepette %20 İndirim, Hediye Paketi ile Gönderim

3207 Zeytin Yaprağı Hidrosollü Temizleme Köpüğü

160 ML

Zeytin yaprağı hidrosolü, antiseptik, antimikrobiyal ve antibakteriyel özellikleriyle bilinir. Cildi derinlemesine temizlemeye yardımcı olur ve cilt üzerindeki sakinleştirici ve yatıştırıcı etkileriyle tanınır.

Zeytin Yaprağı hidrosolü temizleme köpüğü cildi kolay ve hızlı şekilde temizler ve düzenli kullanımda siyah nktaları önler. Cildi serinleterek cilt gözeneklerinin incelmesine de yardımcı olur %98 doğal içerikli olup hiçbir koruyucu ve zararlı kimyasal içermez. Kirleri ve ölü hücreleri yok eder.

Alkol içermez, PARFÜM YOKTUR, ayrıca vegandır. Ürünümüz, cilt yaşlanmasının belirtileriyle mücadele etmek için kullanılır ve serbest radikalleri nötralize etmeye yardımcı olur.

Gece yatmadan yüzünüze nazikçe masaj yaparak yüz boyun ve dekolte bölgenize uygulayınve su ile durulayın.

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Açıldıktan sonra 24 ay içinde kullanılmaldır.

%100 Geri kazanılmış üründür.

Her yıl zeytin hasadımızdan sonra ağaç başına yaklaşık 3 kg yaprak ortaya çıkıyor bu yapraklar genellikle tarlada yakılır ya da atılır. Yakmak cO2 emisyonunu artırarak sera gazı salınımına sebebiyet verir. Bu ise küresel ısınmaya neden olur.

Bunun yerine bu ürünle alternatif atık yönetimi kullanılarak çevresel etkiyi minimilize etmeye çalıştık.

50 dönüm zeytinlikten yaklaşık 2 ton zeytin yaprağı atığı ortaya çıkıyor. Yaklaşık 200 büyük çuvala tekabül ediyor.

Bunu yaktığımızda 1 kg yaprak başına 2 kg cO2 ortaya çıkıyor! 2 ton yaprağı yakmış olsak 4000 kg cO2 açığa çıkmış olacak. Bunun yerine biz bu 2ton zeytin yaprağını önce hidrosole çevirdik. Hidrosolü alınan yaprakları da kompost yaptık. Ardından içerisindeki çok değerli bileşenler yüzünden bu muhteşem ürünü ortaya koyduk.