5,0 (1)

3202 Zeytin Yaprağı Jeli

Ürün Kodu: 3202
525,00 TL


4 Gün İçinde
Anneler Günü Kampanyası, Sepette %20 İndirim, Hediye Paketi ile Gönderim Anneler Günü Kampanyası, Sepette %20 İndirim, Hediye Paketi ile Gönderim
3202 ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKT JELİ 30 ML
Zeytin ağacına mitolojide ‘Ölümsüz Ağaç’ denilmesinin ve ‘Kutsal Ağaç’ olarak nitelendirilmesin en önemli nedeni insan eliyle kesilmediği sürece binlerce yıl yaşayabilmesidir. Bu uzun yaşamın sırrı zeytin meyvesinde ve zeytin ağacı yaprağında bulunan çok sayıda fenolik bileşenden birisi olan Oleuropein’ de gizlidir. Oleuropein güçlü antioksidan özelliği ile zeytin ağacını dış etkenlere karşı koruyan ve hücre yenilemesine yardımcı olan özelliğe sahiptir. Bilimsel çalışmalara göre Oleuropein etken maddesinin güçlü anti bakteriyel, antioksidan, ve anti-aging etkisininden dolayı başta sağlık ve kozmetik olmak üzere pek çok sektörde kullanılmaktadır.
Cildin sağlığını ve güzelliğini koruyan cilt besini jelimiz Oleuropein zenginidir.
Cildinizin canlanmasını sağlar.
Cilde elastikiyet katıp hızla pürüzsüzleştirir, sıkılaştırır ve geliştirerek genç, canlı ve parlak bir ışıltı yaratır. Gece yatmadan temiz cildinize masaj ile uygulayabilirsiniz.
%100 organik bahçemizin zeytin ağaçlarından hasat sonrası dökülen yapraklar özel yöntemle kurutulup yüksek oranlarda farklı fenolik bileşenleri elde edebilmek için ekstrakt edilmiştir.
Ürün %99,4 oranında zeytin yaprağı ekstraktı içermektedir.
Üründe raf ömrü için gıda sektöründe kullanılan koruyucular %0,2 oranda eklenmiştir.
Ürünü jelleştirmek için %0,2 oranında kıvam artırıcı kullanılmıştır.
Üründe %0.2 oranında gıda sektöründe kullanılan nötralizasyon ajanı kullanılmıştır.
Ürünü serin yerde ve güneş görmeyen bir ortamda ve hatta buzdolabında muhafaza ediniz.
Açıldıktan sonra 12 ay içinde kullanılmalıdır.
DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.